Hotellstädning

Välstädade rum är en av dem viktigaste trivselfaktorerna hos hotellgäster, lika viktig som hotellets läge, inredning, frukost och övrig service. Idag, när gästerna har möjligheten att betygsätta sina vistelser offentligt på Internet kan ett helt hotells rykte försämras väldigt snabbt om någon av dessa trivselfaktorer försämras.

Tillsammans med hotellets ledning och personal skapar vi ett samarbete som gagnar hotellets gäster. Förutom städning av både hotellrum och allmänna ytor, frekventa kvalitetskontroller, tvätt av sängkläder och inköp av förbrukningsmaterial är flexibilitet och smidighet våra honnörsord vid hotellstädning.

Hotellstädning inbegriper i stort sett all typ av städning; rumstädning, städning i lobby och foajé, restaurangstädning samt städning i kök m.m.

Tidiga morgonpass eller sent kvällsjobb är inget problem – vi är flexibla fullt ut och levererar de tjänster som du efterfrågar.

Vår hotellstädning håller konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Ta gärna kontakt med oss och låt Green Thinking komma och provstäda!

Då kan du bedöma städkvalitén själv- och kom ihåg att provstädningen inte är bindande på något sätt. Skulle du bli nöjd med resultatet, fortsätter vi gärna med ett rullande schema enligt överenskommelse.

Här kan du ladda ner vår checklista för butiksstädning.

På grund av covid-19 har vi sänkt priserna på flyttstädning.